Обновляем. Скоро всё изменится

Політика Конфіденційності

1. Терміни

Володілець персональних даних – фізична або юридична особа, яка визначає мету обробки персональних даних, встановлює склад цих даних та процедури їх обробки, якщо інше не визначено правом України;

Знеособлення персональних даних – вилучення відомостей, які дають змогу прямо чи опосередковано ідентифікувати особу;

Згода суб’єкта персональних даних – добровільне волевиявлення фізичної особи (за умови її поінформованості) щодо надання дозволу на обробку її персональних даних відповідно до мети їх обробки, висловлене у письмовій формі або у формі, що дає змогу зробити висновок про надання згоди;

Обробка персональних даних – будь-яка дія або сукупність дій, таких як збирання, реєстрація, накопичення, зберігання, адаптування, зміна, поновлення, використання і поширення (розповсюдження, реалізація, передача), знеособлення, знищення персональних даних, у тому числі з використанням інформаційних (автоматизованих) систем;

Персональні дані – відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована;

Розпорядник персональних даних – фізична чи юридична особа, якій володільцем персональних даних або законом надано право обробляти ці дані від імені володільця;

Суб’єкт персональних даних – фізична особа, персональні дані якої обробляються;

Сайт – сукупність веб-сторінок, доступних у мережі Інтернет, які належать нам, та за допомогою чого ми отримуємо та збираємо персональні дані суб’єктів персональних даних. Адреса сайту: https://kwidl.com.ua/. Сайт є офіційним джерелом інформування про нас та послуги, які ми надаємо.

Третя особа – будь-яка особа, за винятком суб’єкта, володільця чи розпорядника персональних даних та Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, якій володільцем чи розпорядником персональних даних здійснюється передача персональних даних.

Інші, не зазначені у цьому розділі терміни, розкриваються нижче у цьому документі.

2. Загальні положення

2.1. Адміністратор цього Сайту, володілець персональних даних та відповідальна особа у розумінні Закону України “Про захист персональних даних” – ФОП Швайко Вадим Олексійович, РНОКПП: 2954104875 (далі – “ФОП Швайко В.О.”, “ми” та інші варіації цього займенника).

Цією Політикою Конфіденційності ми хочемо проінформувати вас, як ми обробляємо, зберігаємо та розкриваємо персональні дані, отримані за допомогою нашого Сайту.

2.2. Ми підтверджуємо та гарантуємо, що базуємо збір та обробку персональних даних користувачів Сайту на основі Закону України «Про захист персональних даних» (далі – Закон).

2.3. Надаючи нам свої персональні дані у формах зворотного зв’язку, звертаючись до нас з запитом через Сайт, месенджер, телефон або електронну пошту ФОП Швайко В.О. (або якщо ви контактуєте з нами будь-яким іншим способом), ви підтверджуєте, що ознайомились з цією Політикою Конфіденційності, погоджуєтеся з положеннями цього документу та дозволяєте нам збирати, використовувати і розкривати інформацію про вас відповідно до положень цього документу.

2.4. Наші послуги та наш Сайт направлені на повністю дієздатних осіб, та не направлені на осіб віком до 18 років. Такі особи не повинні передавати нам свої персональні дані без згоди батьків чи законного опікуна. Якщо нам стане відомо, що така особа надала нам інформацію про себе, ми негайно видалимо цю інформацію.

2.5. Наш Сайт може містити посилання на інші сайти, за чиє наповнення ми не несемо відповідальність. Будь ласка, ознайомтеся з правилами використання та захисту даних на відповідних сайтах у відповідальних осіб.

2.6. Якщо ви нерезидент України, але ми надаємо вам послуги на території України, ви розумієте та погоджуєтеся, що обробка ваших персональних даних відбувається на умовах та методами, визначеними у цьому документі, аналогічно як для резидентів України.

2.7. Ми приймаємо розумні заходи для захисту отриманої від вас інформації від втрати, крадіжки, неправильного використання та несанкціонованого доступу, розкриття, зміни та знищення, відповідно до Закону.

3. Права суб’єкта персональних даних

Відповідно до ст. 8 Закону, особисті немайнові права на персональні дані, які має кожна фізична особа, є невід’ємними і непорушними.

Також відповідно до Закону, суб’єкт персональних даних має право:

  • 1) знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;
  • 2) отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;
  • 3) на доступ до своїх персональних даних;
  • 4) отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;
  • 5) пред’являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
  • 6) пред’являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
  • 7) на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
  • 8) звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого або до суду;
  • 9) застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;
  • 10) вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;
  • 11) відкликати згоду на обробку персональних даних;
  • 12) знати механізм автоматичної обробки персональних даних;
  • 13) на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

 

4. Збір та зберігання інформації

4.1. Коли ви відвідуєте наш Сайт, log файли автоматично за замовчуванням передаються на наші сервери. Як правило, це не персональні дані і ця інформація не змішується з іншими даними про вас, які ми обробляємо.

Щоб забезпечити технічну функціональність та презентацію нашого Сайту, відстежувати випадки, пов’язані з безпекою та технічні несправності, а також для забезпечення надання якісного контенту ми збираємо стандартні дані, необхідні для цього, а саме:

  • дата та час відвідування Сайту та його сторінок;
  • сторінки Сайту, які ви відвідали;
  • тривалість сеансу;
  • мобільний пристрій, його модель, операційна система, веб-переглядач, з якого ви заходите на наш Сайт, а також постачальник послуг та роздільна здатність екрана;
  • мова та геолокація (країна та місто);
  • інформація про мережу (наприклад, WiFi, LTE, 3G);
  • часи тривалості автоматизованих слідів;
  • канал, з якого ви перейшли на Сайт.

При відвідуванні нашого Сайту, надання персональної інформації не є обов’язковим, якщо це прямо не вказано цим документом або на Сайті. Але без передачі технічно необхідної інформації, належна функціональність нашого Сайту не гарантуються.

4.2. Разом з даними, які ми отримуємо від вас, вони також надходитимуть із наступних джерел, які можуть частково бути загальнодоступними:

  • Face­book Pixel;
  • Google Ana­lyt­ics.

4.3. Через форми зворотнього зв’язку на Сайті, месенджер, телефонну розмову або з отриманого на електронну пошту Компанії листа ми збираємо наступні дані: назва компанії, ім’я і прізвище, нікнейми у месенджерах, адреса електронної пошти, контактний номер телефону. Окрім того, ми збираємо і інші дані про вас, які ви нам надаєте перед початком надання послуг чи під час надання послуг.

4.4. Аудіо- та відеодзвінки, онлайн консультації можуть бути записані та збережені на нашому сервері для цілей, які визначені у розділі 6 цієї Політики Конфіденційності.

4.5. Ми залишаємо за собою право зберігати і обробляти отримані від вас дані так довго, наскільки це доцільно для надання послуг або інших цілей використання, або допоки ви не скористаєтесь своїм правом на забуття чи видалення даних, відповідно до Закону та цього документу.

5. У яких випадках ваші дані будуть передані

5.1. Для функціонування нашої онлайн присутності та надання вам якісних послуг ми співпрацюємо з постачальниками різних сервісів. Крім того, ваші дані будуть передані іншим сторонам, які є обов’язковими для виконання договірних зобов’язань або де є юридичне зобов’язання передати їх.

5.2. Відповідно до цієї Політики Конфіденційності та Закону, ми можемо передавати інформацію про вас:

  • – провайдерам сервісів та послуг для функціонування нашого Сайту;
  • – провайдерам маркетингових сервісів та послуг для налаштування та розсилки реклами Компанії;
  • – у відповідь на запит про надання інформації, відповідно до Закону;
  • – для захисту прав, власності та безпеки або інших осіб;

5.3. На власний розсуд ми також можемо надавати третім особам знеособлену інформацію для аналітичних цілей, за допомогою якої ідентифікувати вас неможливо.

6. Використання інформації

6.1. Ми використовуємо отримані від вас дані для наступних цілей:

  • – для розробки нових сайтів, управління Сайтом та покращення його функціонування;
  • – для надання більш якісного контенту;
  • – для маркетингового та статистичного аналізу;
  • – для зберігання нашого листування з вами;
  • – для забезпечення індивідуального підходу під час надання послуг;
  • – для надання інформації, яку ви запросили, скориставшись формою зворотнього зв’язку або звязавшись з нами за контактами, вказаними у цій Політиці Конфіденційності чи на Сайті;
  • – для того, щоб надсилати вам новини, інформацію про Сайт та\або роботу, яка може вас зацікавити, та розсилки новин, якщо ви на них підписалися;
  • – для того, щоб реалізовувати будь-які інші цілі, для яких інформація була зібрана.

 

7. Відвідування нашого Сайту

На нашому Сайті є реєстрація. Відвідуючи наш Сайт ви можете:

  • – переглянути представлену на Сайті інформацію;
  • – підписатися на розсилку новин;
  • – обрати, замовити та оплатити послуги онлайн;
  • – запросити інформацію щодо надання додаткових послуг;
  • – зробити пропозицію про партнерство;
  • – залишити будь-який запит у формі контактів;
  • – поділитися статтею в соціальних мережах;
  • – перейти за посиланням на наші сторінки у соціальних мережах або на сайти третіх сторін;
  • – інші дії, дозволені вам функціоналом сайту, але не вказані у цьому пункті.

 

8. Контактування

На Сайті вказані адреса електронної пошти, а також розташовані форми зворотнього зв’язку, на які відвідувачі можуть надсилати запити чи коментарі. В процесі отримання та відповіді на такі запити ми можемо збирати особисту інформацію про вас, таку як адреса вашої електронної пошти або будь-які інші особисті дані, що містяться в тілі вашого електронного повідомлення. Ми використовуємо цю інформацію лише для того, щоб відповідати на ваші запити та/або коментарі або для надання послуг.

Стосовно усіх питань щодо цієї Політики Конфіденційності та своїх прав та обов’язків за нею, ви можете звертатися до наших співробітників, написавши листа на електронну пошту: info@kwidl.com.ua або використовуючи контактну інформацію, яка вказана у розділі Сайту “Контакти”.

Наші сторінки у соціальних мережах

  • На Face­book: https://www.facebook.com/vadim.shvayko/
  • В Insta­gram: https://www.instagram.com/kwidl/

 

9. Зміни до цієї Політики Конфіденційності

Цей документ надає інформацію про обробку та захист даних в ФОП Швайко В.О. Якщо процеси зміняться, ми будемо відповідно редагувати інформацію, щоб ви завжди могли бути поінформовані про обробку ваших даних.

 

Дата останнього оновлення цього документу: 07.01.2022